Mini Cartofi Franțuzești

Mini Cartofi Franțuzești
Mini cartofi franțuzești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 367 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper cayenne, brânză Cheddar ascuțită, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paștele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi franțuzești și șuncă, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. periați Generos șase ramekine de 6 până la 8 uncii cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați cheddarul, parmezanul, arpagicul, făina și cayenne într-un castron mare. Tăiați subțire cartofii puțin mai puțin de 1/8 inch grosime (o mandolină funcționează bine) și adăugați la amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 1 linguriță de sare și un vârf de piper negru și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(tub Mare)(tub Mare)
4
Împărțiți jumătate din amestecul de cartofi-brânză între ramekinele pregătite, umplându-le cam la jumătate (aranjați feliile de cartofi astfel încât să meargă la marginea ramekinelor). Se acoperă cu jumătate din cremă. Repetați cu amestecul rămas de cartofi-brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Transferați ramekinele pe o foaie de copt, acoperiți fiecare cu folie și coaceți până când lichidul este Bulbuc și cartofii încep să se înmoaie, dar nu sunt complet gătite, aproximativ 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F, descoperiți ramekinele și coaceți până când cartofii sunt fragede și maro auriu, 15 până la 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista