Minestrone Din Carne De Vită Vegetală

Minestrone Din Carne De Vită Vegetală
Minestrone de carne de vită de legume este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 224 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți morcovi, carne de vită măcinată, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Minestronă Vegetală, și Minestrone de legume de vară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți slănină și carne de vită măcinată până se face bine, rupând carnea de vită în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți grăsimea și adăugați morcovi, usturoi, ceapă și țelină. Condimentează cu frunza de dafin, busuiocul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este translucida. Se amestecă roșiile și bulionul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Carne De VităCarne De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, apoi puneți năutul și spaghetele sparte. Gatiti acoperit, timp de aproximativ 10 minute sau pana cand spaghetele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
SpagheteSpaghete
4
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista