Marinada Bourbon Din Kentucky

Marinada Bourbon Din Kentucky
Kentucky Bourbon marinada ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 33 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Dacă aveți oțet de cidru de mere, sos de soia, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Bourbon Din Kentucky, Kentucky Bourbon Bile, și Kentucky Bourbon Burgoo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sticlă sau ceramică, amestecați împreună bourbonul, concentratul de suc de ananas, sosul de soia, oțetul de cidru, apa, usturoiul, ghimbirul și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AnanasConcentrat De Suc De Ananas
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați carnea dorită în farfurie și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați la frigider înainte de a grăta după dorință. Aruncați marinada după utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista