Margarita picant a lui Jeffrey

Margarita picant a lui Jeffrey
Dacă aveți aproximativ 24 de ore și 5 minute de petrecut în bucătărie, Jeffrey's Spicy Margarita ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Această băutură are 1874 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 1. Pentru 35,21 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sirop de agave, piper portocal habanero, gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Margarita picant, Margarita picant și Creveții picant.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un shaker sau ulcior adăugați o mână de gheață, tequila, brandy de portocale, sucul de lime și siropul de agave. Agitați energic. Se strecoară într-un pahar de martini și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
TequilaTequila
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Tăiați habanero-ul în jumătate (nu vă atingeți ochii după ce ați manipulat ardeiul). Împingeți cele 2 jumătăți în sticla de tequila. Închideți capacul și lăsați-l să stea cel puțin 24 de ore. Puteți lăsa ardeiul chile în sticlă până când tequila dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
TequilaTequila
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista