Maple friptură de curcan și sos

Maple friptură de curcan și sos
Maple friptură de curcan și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 429 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, făină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 83%. Rețete similare sunt Curcan fript cu sirop de arțar cu sos Riesling, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Curcan cu unt de arțar cu sos.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță grea la foc mediu-mare până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă în 1/2 din cimbru și maghiran și toată coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MaghiranMaghiran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați sare și piper măcinat după gust. Acoperiți și refrigerați până la rece (siropul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(tub Mare)(tub Mare)
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Așezați suportul cuptorului în cea mai mică treime a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Spălați și uscați curcanul și puneți-l într-o tigaie mare. Glisați mâna sub pielea sânului pentru a slăbi. Frecați 1/2 cană din amestecul de unt de arțar sub pielea sânului. În cazul în care de planificare pe umplutura de curcan, face acest lucru acum. Frecați 1/4 cană din amestecul de unt de arțar peste exteriorul curcanului. Cu șnur de bucătărie, legați picioarele de curcan împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Aranjați ceapa tocată, țelina tocată și morcovul tocat în jurul curcanului în tigaia de prăjire. Dacă se dorește, gâtul și mănușile pot fi adăugate la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Presărați restul de cimbru și maghiran peste legume și turnați bulionul de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
MaghiranMaghiran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Prăjiți curcanul 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și acoperiți curcanul cu folie. Continuați să prăjiți, aproximativ 3 până la 4 ore neumplute sau 4 până la 5 ore umplute, până când temperatura internă a coapsei atinge 180 grade F (80 grade C) și umplutura atinge 165 grade F (75 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
11
Transferați curcanul într-un platou și acoperiți cu folie. Rezervați amestecul de tigaie pentru sos. Lăsați curcanul să stea aproximativ 25 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Pentru a face sos: strecurați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare. Lingură de grăsime din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați suficient stoc de pui pentru a face 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
14
Transferați lichidul într-o cratiță grea și aduceți la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amestecul de unt de arțar rezervat cu făină pentru a forma o pastă și amestecați în bulion. Se amestecă cimbru, frunze de dafin și coniac de mere. Se fierbe până se reduce și se îngroașă ușor. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Brandy De MereBrandy De Mere
Unt De ArțarUnt De Arțar
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate22
Revista