Maple-Bourbon Ketchup
Această rețetă servește 4 și costă 4,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 457 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, bourbon, la 8 păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Cheddar Vermont cu Ketchup cald de arțar, Înghețată De Arțar-Bourbon, și Maple Bourbon Bbq Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți borcanele și capacele: spălați bine toate borcanele și capacele cu apă și săpun și clătiți bine. Umpleți recipientul cu suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu cel puțin 1 inch și aduceți la foc mic. Folosind o pereche de clești de conserve, coborâți ușor borcanele, înclinându-le pentru a umple cu apa fierbinte. Într-o cratiță mică, păstrați puțină apă caldă, dar nu fierbe; așezați capacele în apă. Aveți un fierbător suplimentar de apă pentru a fierbe.
Faceți ketchup - ul: înfășurați boabele de piper, cardamomul și coriandrul în cheesecloth sau puneți-l într-un infuzor de ceai și adăugați la roșii. Aduceți la fiert piureul de roșii, siropul, bourbonul și sarea. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute, amestecând frecvent pentru a evita arderea, până când se întunecă, se îngroașă și se reduce cu aproximativ o treime.
Adăugați oțet și sos de pește și amestecați pentru a combina.
Scoateți plicul de condimente și îndepărtați sosul de pe foc.
Umpleți și închideți borcanele: folosind clești de conserve, scoateți borcanele din canner, turnând cu grijă apa înapoi în canner. Setați lângă ketchup în cratiță. Rotiți căldura sub canner la mare. Folosiți o oală pentru a turna ketchup-ul în borcane printr-o pâlnie de conserve, lăsând spațiul de cap de 1/2 inci în partea de sus. Rulați un bețișor curat în jurul interiorului borcanului pentru a disloca orice aer prins. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed.
Așezați capacele și înșurubați inelele până când sunt strânse cu degetul.
Sigilați borcanele: folosind clești de conserve, transferați ușor borcanele în conserve, având grijă să le mențineți verticale. Când toate borcanele sunt în conservă, ar trebui să existe cel puțin 1 " apă care să le acopere; dacă aveți nevoie de mai mult, adăugați apă din fierbător până când borcanele sunt suficient acoperite. Aduceți apa la fierbere completă și procesați timp de 10 minute.
Scoateți și răciți: folosind clești de conserve, scoateți ușor borcanele din conservă și transferați-le pe un prosop de bucătărie sau pe un suport de răcire, menținându-le din nou pe verticală. Nu puneți borcanele fierbinți direct pe suprafețele de răcire. Se lasă să se răcească, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Dacă oricare dintre borcane nu se sigilează când se răcește, reprocesați folosind metoda de mai sus sau refrigerați și utilizați imediat.
Adăugați o etichetă pe capacul sau pe partea laterală a borcanului, notând data la care a fost conservată.
Scoateți inelele și depozitați borcanele într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an. Refrigerați după deschidere.