Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)

Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)
Mang Tomas (sos de ficat de porc Filipinez) este un fără lactate sos. Această rețetă face 6 porții cu 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, oțet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Adobo de porc cu sos de ficat, Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat, și Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles).

Instrucțiuni

1
Așezați ficatul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă într-o pastă fină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Se adaugă pasta de ficat și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
6
Se adaugă oțet și zahăr și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă în apă și se aduce la fierbere. Se amestecă firimiturile de pâine, se reduce focul la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
7
Sos de piure cu blender de imersie sau transferați într-un blender obișnuit și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se lasă să se răcească și se servește sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista