Mac și brânză de casă mai sănătoase
Mac și brânză de casă mai sănătoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de parmezan, macaroane, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina pentru a face un roux. Adăugați încet lapte în roux, amestecând constant. Se amestecă brânzeturile Cheddar și parmezan și se gătește la foc mic până când brânza se topește și sosul este gros, aproximativ 3 minute.
Așezați macaroanele într-un vas mare de copt și turnați sosul peste macaroane. Se amestecă bine.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați pesmet și amestecați până când untul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Se întinde peste macaroane pentru a acoperi.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul de brânză este fierbinte și pesmetul se rumeneste, aproximativ 30 de minute.