Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice

Lasagna cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii în suc, apă fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan, și Lasagna cu cârnați și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până se topește, apoi adăugați făină și gătiți roux la foc mic, amestecând, 3 minute.
Adăugați lapte fierbinte într-un flux rapid, șoptind energic și amestecați usturoiul și sarea. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute, apoi îndepărtați usturoiul și adăugați piper.
Se toarnă apă fierbinte peste porcini într-un castron și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.Ridicați porcini, strângând excesul de lichid înapoi în vas, apoi clătiți pentru a îndepărta orice nisip.
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol. Se toacă porcini și se adaugă la lichidul de înmuiere.
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute, apoi amestecati rosiile cu suc, zahar, porcini cu lichid inmuiat si 1 lingura busuioc. Fierbeți, amestecând frecvent, până când roșiile s-au descompus într-un sos gros, aproximativ 25 de minute. Se amestecă sarea și lingura rămasă busuioc.
Gatiti taiteii de lasagne intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita 8 minute (taiteii nu vor fi fierti), apoi scurgeti si transferati intr-un bol cu apa rece.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se întinde 1 cană B-chamel pe fundul unui vas de copt cu unt de 13 pe 9 inci, rezervând restul pentru ultimul strat.
Scurgeți 3 taitei de lasagne în 1 strat pe un prosop de bucătărie și aranjați peste b-chamel în vasul de copt.
Întindeți pastele în farfurie uniform cu o treime din sosul de roșii de ciuperci și presărați cu 1/3 cană de brânză. Repetați stratificarea de paste, sos de roșii de ciuperci și brânză de două ori, apoi acoperiți cu ultimele 3 tăiței de lasagne.
Se întinde deasupra B-ul rămas și se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți, neacoperit, până când lasagna clocotește și blatul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 15 minute înainte de tăiere.
* B sosurile de roșii cu ciuperci și ciuperci pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite separat, acoperite. Aduceți sosurile la temperatura camerei înainte de utilizare.* Puteți asambla lasagna cu 1 zi înainte și răciți, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.