Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice

Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice
Lasagna cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii în suc, apă fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan, și Lasagna cu cârnați și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat până se topește, apoi adăugați făină și gătiți roux la foc mic, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte fierbinte într-un flux rapid, șoptind energic și amestecați usturoiul și sarea. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute, apoi îndepărtați usturoiul și adăugați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Se toarnă apă fierbinte peste porcini într-un castron și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.Ridicați porcini, strângând excesul de lichid înapoi în vas, apoi clătiți pentru a îndepărta orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol. Se toacă porcini și se adaugă la lichidul de înmuiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
3
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute, apoi amestecati rosiile cu suc, zahar, porcini cu lichid inmuiat si 1 lingura busuioc. Fierbeți, amestecând frecvent, până când roșiile s-au descompus într-un sos gros, aproximativ 25 de minute. Se amestecă sarea și lingura rămasă busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
TomateTomate
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Gatiti taiteii de lasagne intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita 8 minute (taiteii nu vor fi fierti), apoi scurgeti si transferati intr-un bol cu apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se întinde 1 cană B-chamel pe fundul unui vas de copt cu unt de 13 pe 9 inci, rezervând restul pentru ultimul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Scurgeți 3 taitei de lasagne în 1 strat pe un prosop de bucătărie și aranjați peste b-chamel în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți pastele în farfurie uniform cu o treime din sosul de roșii de ciuperci și presărați cu 1/3 cană de brânză. Repetați stratificarea de paste, sos de roșii de ciuperci și brânză de două ori, apoi acoperiți cu ultimele 3 tăiței de lasagne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PastePaste
6
Se întinde deasupra B-ul rămas și se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Coaceți, neacoperit, până când lasagna clocotește și blatul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 15 minute înainte de tăiere.
1
* B sosurile de roșii cu ciuperci și ciuperci pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite separat, acoperite. Aduceți sosurile la temperatura camerei înainte de utilizare.* Puteți asambla lasagna cu 1 zi înainte și răciți, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista