Ciocolata Espresso Spelt tort este un vegetarian desert. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de apă fierbinte, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu ALAC De Ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort Espresso Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt springform pan, apoi praf ușor cu pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Se amestecă împreună apă fierbinte, pudră de espresso, vanilie și bicarbonat de sodiu într-un castron, apoi se adaugă curmale, se zdrobesc ușor cu o furculiță și se înmoaie până când lichidul se răcește la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Despre Zahărul De Cofetari
Miere De Citrice
Date
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți împreună făina de alac, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un alt castron. Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Nucșoară Suplimentară, Opțional
Făină De Alac
2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până când se combină. Bateți în amestecul de curmale (aluatul va arăta coagulat), apoi reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Date
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, netezind blatul și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute până la 1 oră. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute, apoi scoateți partea de tigaie și tort rece pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional