Sos Tradițional Irlandez De Slănină, Varză Și Pătrunjel
Rețeta tradițională de slănină Irlandeză, varză și sos de pătrunjel ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 550 calorii, 17g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă $1.92 pe portie. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de slănină Irlandeză, cartofi Yukon gold, varză savoy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Martha Stewart are 5 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel, Bacon fiert cu sos de pătrunjel de la masa mea Irlandeză, și Șuncă irlandeză și varză cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți slănina din oală; se strecoară varza și se transferă într-un castron mare sau platou de servire.
Adăugați unt și condimentați cu piper; aruncați pentru a combina.
Serviți slănină și varză cu sos de pătrunjel și cartofi.