Lamb Biryani

Lamb Biryani
Lamb Biryani ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 783 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de ceapă-1, căței de usturoi, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Lamb biryani, Lamb Biryani, și Lamb Biryani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1/2 cană de ulei. Gatiti jumatate din inelele de ceapa la un moment dat la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc profund, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa rumenită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Se adaugă mielul în caserolă în loturi, se condimentează cu sare și piper și se rumenesc bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
3
Transferați mielul rumenit pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Aruncați uleiul în caserolă și adăugați 1 lingură de ulei proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați garam masala, semințele de chimen și scorțișoara și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
ScorțișoarăScorțișoară
7
Întoarceți mielul și orice sucuri acumulate în caserolă, adăugați ghimbirul, usturoiul, turmericul, cayenne și 1/4 linguriță de șofran și gătiți, amestecând des, până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
șofranșofran
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MielMiel
8
Adăugați bulionul de pui și coriandrul tocat și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă și sosul este aromat, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SosSos
CarneCarne
9
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați stafidele și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
11
Transferați stafidele pe o farfurie pentru a se răci. Într-o cratiță mică, aduceți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Scoateți tigaia de pe foc și sfărâmați restul de 1 linguriță de fire de șofran în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Lăsați să se absoarbă până la 2 ore.
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Puneți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt prăjite. Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți orezul timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
16
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
17
Se amestecă iaurtul în miel și se condimentează cu sare și piper. Puneți cu grijă orezul albit peste miel. Folosind un mâner de lingură de lemn, faceți o gaură în centrul orezului, mișcând mânerul într-un cerc pentru a lărgi gaura la aproximativ 1 inch. Puneți laptele de șofran peste orez într-un model asemănător spokelike. Acoperiți caserola și coaceți orezul timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
șofranșofran
IaurtIaurt
MielMiel
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
18
Scoateți din cuptor și lăsați biryani să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Aranjați inelele de ceapă rumenite, migdalele, stafidele, crenguțele de coriandru și ouăle în boluri separate sau aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MigdaleMigdale
StafideStafide
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
20
Serviți biryani din caserolă și treceți acompaniamentele la masă.
21
Recomandare bere cea mai bună alegere pentru aromele complexe ale acestui fel de mâncare este o bere care va reîmprospăta palatul și vă va trimite rapid înapoi pentru mai multe biryani. Kingfisher, din India, este o alegere perfectă, dacă este evidentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista