Kimchi Răspândit

Kimchi Răspândit
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Răspândirea Kimchi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă kimchi și gochujang într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți înainte: răspândirea Kimchi poate fi făcută cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista