Kimchi de varză napa de bază (Kimchee) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 83 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de pudră de piper coreean, apă, creveți coreeni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 84 de ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană), Un Simplu Kimchi De Varză Napa, și Kimchi de varză și morcov Napa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați varza pe jumătate pe lungime, apoi transversal în bucăți de 2 inci, aruncând capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
2
Așezați într-un castron mare, presărați sare și aruncați cu mâinile până când varza este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi doar (aproximativ 12 căni), asigurându-vă că varza este scufundată (este în regulă dacă câteva frunze sparg suprafața). Acoperiți cu folie de plastic sau o foaie de copt și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
4
Puneți o strecurătoare în chiuvetă, scurgeți varza și clătiți cu apă rece. Stoarceți ușor excesul de lichid și transferați într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Așezați ingredientele rămase într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați varza și aruncați cu mâinile până se combină uniform și varza este bine acoperită cu amestecul. Împachetați bine amestecul într-un borcan de sticlă curat de 2 litri sau 2 litri, cu un capac etanș și sigilați borcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
7
Lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 24 de ore (amestecul poate bula). Deschideți borcanul pentru a lăsa gazele să scape, apoi resigilați și refrigerați cu cel puțin 48 de ore înainte de a mânca (kimchi este cel mai bine după fermentarea a aproximativ 1 săptămână). Se da la frigider pana la 1 luna.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.