Kabobs de uscat și de mare
Kabobs Land and Sea este o rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și ketogenă, cu 2 porții. Acest fel principal are 294 de calorii , 25 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 2,2 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți ulei de canolan, pudră de curry, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Încercați Salata Land and Sea , Land and Sea White Meat Version de Surf and Turf și In a land of Peanut Butter pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe două frigărui de metal sau de lemn înmuiat, înfilați alternativ carnea de porc, ananasul și pruna. Pe două frigărui suplimentare, puneți alternativa papaya și creveții. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; pus deoparte.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți broșele, acoperite, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 8-12 minute sau până când sucul de porc curge limpede și creveții devin roz, întorcându-se și ungeți frecvent cu amestec de lime.