Jerk Rib-Eye cu miere glazurate Plantains și sote Collard Verde

Jerk Rib-Eye cu miere glazurate Plantains și sote Collard Verde
Jerk Rib-ochi cu miere glazurate Plantains și sote Collard Verzilor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2874 calorii, 87G de proteine, și 198g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $13.71 pe portie, această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți zahăr brun, piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Verdețuri De Collard Sotate, Verdețuri De Collard Sotate, și Salată verde cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Frecați condimente smucitură pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Puneți friptura într-o pungă de plastic pentru a marina timp de 1 oră la frigider. După marinare timp de 1 oră, scoateți friptura din frigider și lăsați să stea 15 minute. Friptura la grătar timp de 10-12 minute (4-6 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar cu clești și lăsați să se odihnească timp de 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se servește cu pătlagină și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
6
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele cu 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Preîncălziți o tigaie medie și acoperiți cu ulei de canola. Feliați plantanele pe părtinire, apoi sotati până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se amestecă în unt și scallions. Apoi scoateți din căldură. Se amestecă mierea și pătrunjelul cu o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
9
Spălați bine verdele de collard. Într-un vas de stoc mediu, așezați collards în apă fierbinte timp de 3 minute, îndepărtați și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Într-o tigaie mare, se topește 1 lingură de unt, apoi se adaugă ceapa și ardeiul roșu zdrobit, se sotează. Apoi adăugați collards și stoc de pui la tigaie sote. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional timp de 5 pana la 7 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Collard GreensCollard Greens
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional113Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional1WES E Limba englezăUlei de CanolaUlei de Canola2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb340Nuci de orice fel (tocate)verdeață proaspătă de collard, tocată grosierverdeață proaspătă de collard, tocată grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de pătrunjel tocate măruntfrunze proaspete de pătrunjel tocate mărunt0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate0(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1WES E Limba englezăSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschiszahăr brun deschis596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa fin tăiată cubulețeceapa fin tăiată cubulețe1pătlagină coaptăpătlagină coaptă1WES E Limba englezăFulgi de ardei roșu zdrobițiFulgi de ardei roșu zdrobiți11 kilogram de dovlecel,ulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropireulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropire340Nuci de orice fel (tocate)friptură cu ochi de coastefriptură cu ochi de coaste2(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa proaspata tocata maruntceapa proaspata tocata marunt

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate81
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista