Hummus de usturoi prăjit al lui Fulla

Hummus de usturoi prăjit al lui Fulla
Hummusul de usturoi prăjit al Fulla durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 142 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre de Est middl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Hummus 3 Moduri: Ardei Roșu Prăjit, Usturoi Prăjit Sau Tradițional, Hummus De Usturoi Prăjit, și Hummus De Usturoi Prăjit.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista