Halibut Cu Maioneză De Usturoi-Topping De Parmezan

Halibut Cu Maioneză De Usturoi-Topping De Parmezan
Halibut cu maioneză de usturoi - topping de parmezan este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,3 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână parmezan, cățel de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut la grătar cu maioneză de tarhon-caper, Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan, și Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista