Gulaș Gourmet Hambuger al lui Ladybug cu cuișoare

Gulaș Gourmet Hambuger al lui Ladybug cu cuișoare
Gulașul Gourmet Hambuger al lui Ladybug cu cuișoare este un fel principal din Europa de Est. O porție conține 537 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 3,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, Cracker barrel brânză Cheddar ascuțită, sos de roșii și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Gărgăriță Aperitive, Tort De Gărgăriță, și Gărgăriță Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Shiraz, Rioja și Zweigelt sunt alegerile mele de top pentru gulaș. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. Un vin pe care l-ai putea încerca este Les Cretes Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Les Cretes Syrah
Les Cretes Syrah
Rubin cu nuanțe de granat. Strat subțire de condimente prăjite până la nas cu nuanțe de fructe de pădure. Moale și echilibrat la gust, cu aromă și prospețime bune.Asociați acest vin alături de primele feluri de mâncare, fondue, carne roșie, vânat, brânză.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista