Grătar Steakhouse Chili

Grătar Steakhouse Chili
BBQ Steakhouse Chili este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 14 porții cu 258 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Un amestec de ulei, usturoi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Steakhouse " Grinder, Chiftele BBQ, și Steakhouse Shepherd ' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă. Gatiti 10 min. sau până când carnea se rumeneste uniform, amestecând frecvent. Lingură în aragaz lent pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei; se amestecă. Acoperiți cu capac. Gatiti la 7 pana la 8 ore (sau la 4 pana la 5 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista