Grătar Cu Trei Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați grătarul cu trei fasole. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, fasole la cuptor, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Fasole La Grătar, Salată De Fasole La Grătar, și Salată De Fasole La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti slanina in tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. picături din tigaie.
Adăugați ceapa la picăturile rezervate; gatiti si amestecati la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când este crocant. Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Adăugați la ceapă în caserolă împreună cu ingredientele rămase; se amestecă bine. Acoperă.
Coaceți 1 oră sau până se încălzește.