Glazură De Miere-Cacao
Glazura de miere-cacao este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1084 calorii, 9g de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o glazura, și se face în aproximativ 15 minute. Dacă aveți extract de vanillan, cremă de brânză, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cacao, Tort de ciocolata cu pufuri de cacao glazura, și Fursecuri calde de cacao Paleo cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până când este pufos. Bateți mierea, pudra de cacao și extractul de vanilie.
Bateți crema într-un bol separat până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: crema trebuie să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză cremă.