Fursecuri Cu Bacon
O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină nevindecată, ou, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Elvis Cookie-Uri: "Unt De Arahide" Banane Bacon Ciocolata Chip Cookie-Uri, 10 zile de fursecuri: fursecuri cu ciocolată cu slănină, și Biscuiți Cu Banane Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați 2 foi mari de copt puțin adânci cu hârtie pergament.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie peste medie și gătiți slănina până când este crocantă, întorcându-se o dată sau de două ori, aproximativ 6-7 minute.
Scurgeți slănina, transferați-o pe o tăietură și tocați-o mărunt. Rezervați 1 lingură de grăsime de slănină.
Combinați slănina tocată, făina, germenii de grâu și laptele uscat într-un castron mediu.
Bateți împreună grăsimea de slănină rezervată, oul, bulionul și pătrunjelul într-un castron separat.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat dur. Frământați aluatul în castron de 5-6 ori până se reunește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați la o grosime de 1/4 inch. Cu un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci, tăiați delicii și transferați-le pe foile de copt pregătite. Apăsați toate resturile împreună, frământând o dată sau de două ori, apoi rulați la o grosime de 1/4 inch și tăiați mai multe delicii; repetați dacă este necesar.
Coaceți deliciile până se rumenesc ușor și destul de tare, rotind tigăile de sus în jos o dată, aproximativ 35-40 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet; biscuiții se vor întări pe măsură ce se răcesc. A se păstra într-un recipient etanș.