Fulgi De Zăpadă Cacao

Fulgi De Zăpadă Cacao
Cacao cu fulgi de zăpadă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 457 calorii. Dacă aveți la îndemână bastoane de bomboane, lapte, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cacao De Zăpadă, Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao.

Instrucțiuni

1
Amestecați frișca, laptele, vanilia și chipsurile de ciocolată albă într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 până la 2 1/2 ore, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte și chipsurile de ciocolată sunt topite. Amestecați din nou înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
3
Se ornează cu frișcă și bastoane de bomboane, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Candy CaneCandy Cane

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista