Fructe De Mare Avocado Umplute

Fructe De Mare Avocado Umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețete în cutia de rețete, Avocado umplut cu fructe de mare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 289 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, maioneză, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Avocado Umplut Cu Fructe De Mare, Avocado Umplut Cu Fructe De Mare La Cuptor, și Avocado De Fructe De Mare La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați crabul, creveții, castraveții, maioneza și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CastraveteCastravete
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CrevețiCreveți
CrabiCrabi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Feliați avocado pe lungime și îndepărtați groapa. Scoateți carnea de avocado, lăsând aproximativ 1/2 inch pe coajă. Puneți amestecul de fructe de mare în centrele scobite ale jumătăților de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Fructe De MareFructe De Mare
3
Presărați blaturile cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista