Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest

Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura de umeraș la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 707 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,36 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos adobo, sos worcestershire, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării latino-americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură cu umeraș și sos Chimichurri, Cuier friptură cu portocaliu-Oregano Chimichurri, și Friptură înnegrită cu pătlagină și Chimichurri.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: așchii de lemn, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Pentru marinada de friptură: într-un vas de copt, amestecați vinul, fumul lichid și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Presărați friptura cu sare și piper și puneți-o în marinată. Marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1
Combinați ketchup - ul, sosul Worcestershire, agave, sosul adobo și Chipotle chile într-o cratiță și reduceți până se îngroașă și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De PiperUlei De Piper
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Combinați caperele, cornichonii, coriandrul, pătrunjelul și jalapeno într-un robot de bucătărie și pulsați până când sosul este gros. Cu motorul pornit, turnați încet în ulei până când sosul este bine combinat și puțin neted; nu ar trebui să fie o pastă piure. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CornișonCornișon
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Pentru legumele afumate și friptura: preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Scoateți friptura din marinată și grătiți la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Periați cu puțin fum lichid pentru o aromă la grătar și periați cu sosul de grătar. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Fum LichidFum Lichid
5
Grătiți ardeii grași pe o tigaie pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Înfășurați așchii de lemn într-o pungă de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Așezați ardeii grași și așchii de lemn într-o oală cu fumul lichid și 1 lingură de apă și abur pentru câteva minute pentru a infuza aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Fum LichidFum Lichid
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Serviți friptura acoperită cu chimichurri de sud-vest și cu ardeii la grătar și sosul de grătar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
ChimichurriChimichurri
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista