Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată

Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fier plat cu frecare uscată. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 429 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,51 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, praf de usturoi, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Friptură De Fier Plat Marinată, și Mojo Friptură De Fier Plat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista