Fripturi la grătar din New York cu tapenadă verde de măsline

Fripturi la grătar din New York cu tapenadă verde de măsline
Pan-gratar New York Strip fripturi cu Tapenade de măsline verde ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 428 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.25 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline ușoare vindecate cu saramură, ulei de măsline, fripturi de benzi din New york și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi Marinate La Grătar Din New York, Fripturi la grătar din New York cu unt de usturoi prăjit, și Fripturi de benzi la grătar cu gust de măsline-Oregano.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele în procesor și macinați fin; se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți măsline, ulei, capere, hamsii și usturoi în procesor. Se amestecă până se formează pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați migdale; amestecați 5 secunde. Condimentează tapenada cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
MigdaleMigdale
4
Presărați fripturile generos cu sare și piper. Înveliți fripturile cu rozmarin, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
FripturăFriptură
5
Încălziți 2 skillete medii grele (de preferință fontă) la foc mare 5 minute.
6
Așezați 1 friptură în fiecare tigaie. Sear fripturi 3 minute; întoarceți-vă și căutați a doua parte 3 minute. Reduceți căldura la mediu-mare. Continuați să gătiți, întorcându-vă la fiecare 3 minute, până când fripturile sunt gătite la coacerea dorită, cu aproximativ 15 minute mai mult pentru mediu-rar (termometrul introdus în centru va înregistra 130 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați fripturile pe platou; lăsați să stea 10 minute. Feliați fripturile subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
8
Se servește cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista