Fripturi Bloody Mary cu unt de măsline verde

Fripturi Bloody Mary cu unt de măsline verde
Bloody Mary fripturi cu unt de măsline verde este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, concentrat de suc de portocale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fripturi cu ochi de coaste cu unt de pătrunjel și fotografii Bloody Mary, Friptură Bloody Mary cu țelină + tapenadă de măsline, și Rețetă Verde Bloody Mary pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline, apoi presărați cu un amestec de piper crăpat și semințe de țelină. Gătiti fripturile la coacerea dorită pe grătarul preîncălzit. Când ați terminat, lăsați fripturile să se odihnească pe o farfurie în timp ce continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Aduceți amestecul Bloody Mary, concentratul de suc de portocale și vodca la fierbere la foc mare; apoi reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute. În timp ce sosul se gătește, curățați măslinele, untul și usturoiul într-un mic robot de bucătărie până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Bloody MaryBloody Mary
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Pentru a servi, turnați o piscină de sos în centrul fiecărei farfurii. Feliați fiecare friptură în 4 sau 5 felii și ventilați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Adăugați o bucată de unt de măsline și lingurați puțin mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista