Frigarui de creveți și scoici

Frigarui de creveți și scoici
Frigarui de creveți și scoici este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, coajă de lămâie, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frigarui de creveți și scoici, Frigarui picant de creveți și scoici, și Vinete prăjite cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pe frigarui de bambus, filetați 4 creveți pe 4 frigarui, 4 scoici pe fiecare dintre cele 4 frigarui. Condimentați atât frigăruile de creveți, cât și cele de scoici cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Combinați ardeiul, ardeiul zdrobit, coaja de lămâie și pătrunjelul într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
5
Presărați ierburi și condimente combinate peste creveți și frecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CondimenteCondimente
IerburiIerburi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Adăugați o rotație de 1/2 din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, (1 1/2 lingurițe), în tigaia fierbinte și prăjiți creveții 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ondulați și roz. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tigaie și scoateți-l într-un platou cald. Întoarceți tigaia la foc și adăugați uleiul rămas. Gătiți scoici 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când culoarea caramelului. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tigaie și transferați frigarui în platoul de servire de-a lungul creveților laterali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CrevețiCreveți
SucSuc
LămâieLămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Francis Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
St. Francis Sauvignon Blanc
St. Francis Sauvignon Blanc
Sonoma County Sauvignon Blanc surprinde arome clare și arome de citrice, kiwi și piersică albă, cu o notă de coajă de tei și grapefruit la final.Excelent ca aperitiv sau asociat cu salate, sushi, fructe de mare și brânzeturi proaspete, tinere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista