Flan De Citrice

Flan De Citrice
Rețeta de flan de citrice ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 378 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, coajă de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Flan de Port cu parfum de citrice, Flan De Arroz con Leche (flan de budincă de orez), și Guavan și brânză Flan (Flan De Guayaba y Queso).

Instrucțiuni

1
Echipament Special: opt ramekins de 4 uncii aranjate, cu o anumită distanță între fiecare, într-o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o cratiță medie, amestecați împreună laptele condensat, 1 1/2 căni de apă și sarea. Aduceți la foc mic și gătiți până când ingredientele sunt complet integrate, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați zesturile de citrice și lăsați să se răcească.
6
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se toarnă amestecul de lapte condensat peste ouă și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Umpleți ramekinele aproximativ trei sferturi fiecare cu lichid și așezați baia de apă în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți până când sunt aproape ferme în centru când sunt ușor agitate, 45 până la 50 de minute. Se da la frigider pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți ramekinele acoperite cu felii de portocală proaspătă și lămâie sau singure cu niște fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino

Cream Sherry, Port și Tempranillo sunt alegeri excelente pentru Creme Caramel. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista