Filete De Vită Glazurate Cu Piersici
Filetele de vită glazurate cu piersici sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 2. 178 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, fripturi de vită, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Coaste De Vită Glazurate Cu Piersici Fără Zahăr, Filete Mignons cu unt condimentat, anghinare glazurate, și Haricots Verts, și Fileuri De Muschi De Vita Gala.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți fripturile în ulei la foc mediu timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste fripturi. Gatiti 1-2 minute sau pana cand glazura este incalzita.