Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru

Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru
Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinada de cimbru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 3,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Filet de porc la grătar cu marinată de petardă, Filet de porc la grătar cu marinată de coriandru-mentă, și Filet de porc la grătar cu muștar, rozmarin și marinată de mere pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate45
Revista