Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ghimbir, ceapă, pudră de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ chole bhature, cum să faci Chole bhature, Chole bhatura, Fasole Garbanzo ' N ' Orez, și Tabbouleh cu fasole Garbanzo.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.