Fasole De Grătar Jack Stack

Fasole De Grătar Jack Stack
Jack stivă fasole gratar ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 358 calorii. 479 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei la grătar. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork necesită carne de porc și fasole, fum lichid, ketchup și pulbere de chili. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Gratar Jack Pui, Aripi de pui la cuptor cu miere Jack Daniel ' s, și Jack Daniels miere whisky sos gratar pentru carne de vită, carne de porc, pui și creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-o cratiță de 4 litri. La foc mediu, aduceți fasolea la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti fasolea timp de 20 de minute sau pana se ajunge la o consistenta groasa, supoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Servește.
4
Această rețetă funcționează bine și pe un grătar, lăsând aerul în aer liber să pătrundă și să sporească aroma boabelor în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista