Etouffee cu pește și fructe de mare picante și sărate

Etouffee cu pește și fructe de mare picante și sărate
Rețeta de pește picant și savuros și fructe de mare Etouffee ar putea satisface pofta ta Creolă în jurul 30 minute. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Larsen ' s Fish Market Seafood Chowder, Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare, și Cimbru Cilantro-Lime Tacos De Pește.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Forjas del Salnes Leiranan Albarino. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Galben pal, cu nuanțe verzi. Luminos și puternic concentrat pe nas, afișând arome incisive de lămâie Meyer, caprifoi, chinină și minerale, împreună cu un indiciu de ghimbir în fundal. Uscat, încordat și ușor pe picioare, oferind arome intense de citrice și fructe de livadă, cu dantela minerală, care nu prezintă exces de greutate. Se închide pe o notă picantă, afișând o persistență puternică, cu nuanțe florale.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista