Enchilada de pui caserolă II

Enchilada de pui caserolă II
Rețeta Chicken Enchilada Casserole II îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră. Pentru 1,74 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 521 de calorii. 300 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă condensată de supă de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați caserola cu enchilada de pui, caserola cu enchilada cu pui și caserola cu enchilada cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Picături Mici De Gumă Portocalie2 Picături Mici De Gumă Portocalie
2
Într-un castron mare, amestecați smântâna, salsa, supa cremă de pui, ceapa și fasolea chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Fasole ChiliFasole Chili
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Așezați fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci cu 1/3 fâșii de tortilla. Acoperiți cu 1/3 pui, 1/3 amestec de smântână și 1/3 brânză Cheddar. Repetați stratificarea cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Pulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 InchPulpe De Pui, Fără Piele și Dezosate, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Fructe De Pădure Cu Vopsea Pentru Fructe2 Bucăți De Fructe De Pădure Cu Vopsea Pentru Fructe
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 până la 30 de minute sau până când devine auriu și clocotișează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Picături Mici De Gumă Portocalie2 Picături Mici De Gumă Portocalie
5
Lăsați să stea aproximativ 10 minute, sau atâta timp cât puteți suporta!!! Ai terminat!

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista