Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră

Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Empanadas de pui de bivol cu sos de brânză albastră. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 34 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 96. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, ardei gras, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivoliță, Mușcături de pui de bivol cu sos de scufundare cu brânză albastră, și Buffalo pui perisoare submarine cu usturoi sos de brânză albastră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, călește ceapa și ardeiul verde în ulei până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Într-un castron mare, combinați puiul, brânza mozzarella, sosul de aripi, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De AripiSos De Aripi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pe o suprafață ușor făinată, derulați o patiserie.
5
Rulați într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tăiați cu un 3-in înfăinat. tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
7
Îndepărtați excesul de aluat și resturile de reroll. Repetați cu patiseria rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Bateți ouăle și apa; periați marginile cercurilor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Așezați lingurițe de umplere în centre. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
10
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Ungeți cu amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Se coace la 400 la 9-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți smântâna la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Adăugați brânză albastră; gatiti si amestecati 2 minute mai mult sau pana cand branza se topeste si sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Se servește cu empanadas.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista