El Chupacabra Martini

El Chupacabra Martini
El Chupacabra Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $3.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 234 calorii. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fructe stea, Rom de nucă de cocos, suc de portocale de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați El Chupacabra Martini, El Chupacabra Martini, și Chupacabra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail combinați toate ingredientele cu gheață. Se agită până se amestecă și apoi se strecoară în 2 pahare de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Încingeți fiecare pahar cu o felie de portocală de sânge sau o felie de fructe stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
StarfruitStarfruit
3
Servește.
4
De la Muy Bueno: trei generații de aromă mexicană autentică de către Yvette Marquez-Sharpnack, Veronica Gonzalez-Smith și Evangelina Soza, cărți de Hipocren din 2012 pentru circulatorii

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista