Eggnog Decupaje

Eggnog Decupaje
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați decupajele de ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, pudră de bezea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt brun Eggnog glazura, Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, 1 lingurita nucsoara, 1/2 lingurita scortisoara si sarea intr-un bol mare. Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare separat cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți oul întreg, gălbenușul de ou, țuica și vanilia. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 loturi și bateți până când este încorporat. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Praf fiecare bucată de aluat cu făină și rola între bucăți de pergament la 1/4 inch grosime. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Tăiați în forme și transferați pe foile de copt. Adunați resturile și refrigerați până când sunt ferme; reroll o dată pentru a tăia mai multe cookie-uri. Răciți decupajele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până când sunt doar aurii, 11 până la 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați în rafturi pentru a se răci complet.
7
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea, restul de 1/4 linguriță fiecare scorțișoară și nucșoară și 3 până la 4 linguri de apă cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Transferați într-o pungă resigilabilă și decupați un colț mic; țeavă pe fursecuri și decorați cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
9
Să setați 30 de minute.
10
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista