Easy Grasshopper Ice Cream Pie

Easy Grasshopper Ice Cream Pie
Easy Grasshopper Ice Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de mentă acoperite cu ciocolată, crustă de ciocolată, prăjituri oreo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Placinta Usoara Grasshopper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți înghețata în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Se presară cu fursecuri și bomboane; stropiți cu topping de înghețată. Congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
3
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista