Dulceata congelata de fructe de padure

Dulceata congelata de fructe de padure
Wild Berry Freezer Jam este un condiment fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan. Această rețetă servește 48 și costă 30 de cenți per porție. O porție conține 77 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți fructe de pădure Saskatoon, suc de lămâie, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ gem congelator de fructe de pădure, gem de congelator cu trei fructe de pădure și gem de congelator dublu de fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, zdrobiți toate boabele. Se amestecă zahărul; se lasa sa stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați pectina și sucul de lămâie; se adaugă în fructe, amestecând constant până când zahărul se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
PectinăPectină
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă în borcane sau recipiente de congelare, lăsând 1/2 inch. spațiu de cap. Acoperiți bine.
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până la întărire, până la 24 de ore. Congelați sau păstrați la frigider până la 3 săptămâni.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista