Dip cu roșii provensale și anghinare

Dip cu roșii provensale și anghinare
Dip cu roșii și anghinare provensal ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție conține 172 de calorii, 7 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Această rețetă de la Allrecipes necesită pâine pita la grătar, brânză parmezan, piper crapat și iaurt grecesc fără grăsime Dannon oikos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Încercați Joey Tomato's Crab Anghinare Dip, Hot Anghinare și Roșii uscate la soare și Ravioli cu brânză prăjită cu Tomato Pepper Relish și Anghinare Caper Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați anghinare, iaurt, parmezan, rucola, roșii uscate la soare, usturoi și ardei. Dați la frigider cel puțin o oră înainte de servire pentru ca aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Serviți cu triunghiuri pita la grătar sau chipsuri pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Revista