Dilly Pâine
Pâinea Dilly ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, apă caldă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dilly Pâine, Pâinea Dilly a lui Jan, și Pâine Cu Ceapă Dilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia în apă caldă și se adaugă un vârf de zahăr. Puneți deoparte dovada.
Într-o cratiță mare, încălziți brânza de vaci și margarina până când grăsimea este topită.
Se ia de pe foc și se adaugă zahăr, fulgi de ceapă, semințe de mărar, sare și sifon.
Se amestecă oul și drojdia dizolvată. Se amestecă făina pentru un aluat rigid.
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi bine.
Lăsați să crească până la dublarea dimensiunii într-un loc cald, de obicei 50 până la 60 de minute.
Se amestecă aluatul până se dezumflă.
Așezați într-o caserolă rotundă de 8 inci, unsă cu unt de 2 litri.
Lăsați să crească 30 până la 40 de minute într-un loc cald.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 50 de minute până se rumenesc.
Ungeți blatul cu margarină topită.