Dilly Pâine

Dilly Pâine
Pâinea Dilly ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, apă caldă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dilly Pâine, Pâinea Dilly a lui Jan, și Pâine Cu Ceapă Dilly pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia în apă caldă și se adaugă un vârf de zahăr. Puneți deoparte dovada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Într-o cratiță mare, încălziți brânza de vaci și margarina până când grăsimea este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se adaugă zahăr, fulgi de ceapă, semințe de mărar, sare și sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Semințe De MărarSemințe De Mărar
ZahărZahăr
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se amestecă oul și drojdia dizolvată. Se amestecă făina pentru un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
5
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să crească până la dublarea dimensiunii într-un loc cald, de obicei 50 până la 60 de minute.
7
Se amestecă aluatul până se dezumflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați într-o caserolă rotundă de 8 inci, unsă cu unt de 2 litri.
9
Lăsați să crească 30 până la 40 de minute într-un loc cald.
10
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 50 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Ungeți blatul cu margarină topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
12
Se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista