Cele mai bune broșe cu carne de vită

Cele mai bune broșe cu carne de vită
Best Ever Saucy Beef Kabobs este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Un amestec de usturoi, sos Worcestershire, ketchup și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Chirintele de vită sauce, carne de vită cu broccoli și carne de vită cu broccoli.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mic, amestecați sucul de roșii, untul, ceapa, ketchup-ul, muștarul, sare, boia de ardei, piper, usturoi, sosul Worcestershire și sosul iute. Se fierbe timp de 30 de minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați cuburile de mușchiu, ciupercile, roșiile cherry, sferturile de ceapă și bucățile de ardei verde pe frigărui, alternând după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Friptură De PorcFriptură De Porc
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Stropiți puțin sos peste broșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Unge gratarul cu ulei. Aranjați broșele pe grătar. Prăjiți 10 minute sau până când carnea este gătită, întorcând din când în când broșele. Se unge cu sos în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista