Coq au Vin

Coq au Vin
Coq au Vin durează aproximativ 13 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 7,48 USD per porție. O porție conține 1297 de calorii, 71 g de proteine și 77 g de grăsimi. Un amestec de unt, vin roșu, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă costisitoare pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq Au Vin, Coq au Vin și Coq au Vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați capătul rădăcinii fiecărei cepe sidefate și faceți un „x” cu cuțitul la locul său. Aduceți 2 până la 3 căni de apă la fiert și puneți ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Scoateți ceapa din oală, lăsați-o să se răcească, apoi curățați-le de coajă. Ar trebui să puteți aluneca ceapa chiar din piele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Stropiți puiul pe toate părțile cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Așezați bucățile de pui, câte puțin, într-o pungă de plastic mare (de 1 sau 2 galoane) împreună cu făina. Agitați pentru a acoperi toate bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Scoateți puiul din pungă pe un suport metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați cele 2 linguri de apă într-o tigaie mare, de 12 inchi, la foc mediu, împreună cu carnea de porc sărată. Acoperiți și gătiți până când apa dispare, apoi continuați să gătiți până când cuburile de carne de porc sărată sunt aurii și crocante, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți carnea de porc sărată din tigaie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
În aceeași tigaie, folosind grăsimea rămasă, se adaugă ceapa sidefată, se stropește cu sare și piper și se călește până se rumenește ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți ceapa din tigaie și lăsați deoparte. Apoi, rumeniți bucățile de pui pe fiecare parte până se rumenesc, lucrând în loturi dacă este necesar pentru a nu supraaglomera tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați puiul într-un cuptor olandez din fontă emailată de 7 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
12
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie de 12 inchi, adăugând 1 lingură de unt dacă este necesar și soțiți până când își lasă lichidul, aproximativ 5 minute. Păstrați ceapa, ciupercile și carnea de porc într-un recipient ermetic la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se toarnă orice grăsime rămasă și se deglazează tigaia cu aproximativ 1 cană de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Turnați aceasta în cuptorul olandez împreună cu supa de pui, pasta de roșii, ceapa tăiată în sferturi, morcovi, țelină, usturoi, cimbru și foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
15
Adăugați tot vinul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Puneți puiul la cuptor și gătiți timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când puiul este fraged. Mențineți o fierbere foarte blândă și amestecați din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Odată ce puiul este gata, scoateți-l într-un recipient termorezistent, acoperiți-l și puneți-l la cuptor pentru a se menține cald. Strecurați sosul într-o strecurătoare și îndepărtați morcovii, ceapa, țelina, cimbru, usturoiul și frunza de dafin. Se pune sosul înapoi în oală, se pune la foc mediu și se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
19
În funcție de cât de mult lichid ați început, acest lucru ar trebui să dureze între 20 și 45 de minute.
20
Odată ce sosul s-a îngroșat, adăugați ceapa perla, ciupercile și carnea de porc și gătiți încă 15 minute sau până când se încălzește. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar, luați de pe foc, adăugați puiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
21
Serviți peste tăiței cu ou, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
22
Notă bucătari: Dacă sosul nu este suficient de gros la sfârșitul reducerii, puteți adăuga un amestec din părți egale de unt și făină frământate împreună. Începeți cu 1 lingură din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
23
Bateți acest lucru în sos timp de 4 până la 5 minute și repetați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Burgundia Roșie, Pinot Noir, Beaujolais

Red Burgundy, Pinot Noir și Beaujolais sunt alegeri excelente pentru Coq Au Vin. Burgundy roșu este cel mai tradițional, dar Beaujolais este cultivat în apropiere și, de obicei, mai puțin costisitor. Într-adevăr, orice roșu francez uscat va face bine! Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista