Desert Cu Prăjituri Cu Înghețată

Desert Cu Prăjituri Cu Înghețată
Înghețată Cookie desert ia în jurul valorii de 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 699 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, topping bătut în carton, fursecuri oreo și înghețată vanillan. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert De Prăjituri Cu Înghețată Vanillan, Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Înghețată Duminică: Înghețată Cu Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 3-3/4 căni de pesmet și unt. Apăsați într-un 13-in uns. x 9 inch. dish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde cu înghețată; acoperiți și congelați până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Stropiți Fudge topping peste înghețată; acoperiți și congelați până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
înghețatăînghețată
4
Se întinde cu topping bătut; se presară cu firimiturile de biscuiți rămase. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru înghețata Vanillan. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
OcaziiVară
Revista