Burrito Bananas Foster
Burrito Banane Foster ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de tortilla de făină, scobitori, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster, și Banane Foster pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți 6 Tbs. de zahăr brun și untul și apa la fiert. Se amestecă lichiorul; se fierbe pentru a amesteca aromele, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați o tortilla de făină pe o suprafață de lucru.
Locul 1?3 din feliile de banane chiar sub centru, formând fructele într-un buștean; presărați cu 1 Tb. zahăr brun și 1 Tb. nuci. Îndoiți ambele părți ale tortilla peste umplutură, apoi pliați partea de jos a tortilla peste umplutură și rotiți-o pentru a forma un pachet. Asigurați-vă cu scobitori. Repetați cu tortilele rămase, bananele, zahărul și nucile. (Puteți face înainte la acest punct și țineți la temperatura camerei timp de 1 oră.)
Între timp, uleiul cald într-un cuptor olandez se pune la foc mediu până ajunge la 350 de grade pe un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci.
Adăugați toate cele trei tortilla umplute. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie, ștergeți ușor uleiul de suprafață, îndepărtați scobitorii și înjumătățiți pe diagonală cu un cuțit zimțat.
Lingură 1 Tb. sos de unt în partea de jos a fiecăruia dintre cele șase boluri superficiale.
Puneți o jumătate de tortilla și 1?2 ceasca de inghetata in fiecare piscina de sos.
Stropiți cu sosul rămas și serviți imediat.