Deliciu de ciocolată fără zahăr

Deliciu de ciocolată fără zahăr
Deliciul de ciocolată fără zahăr ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă servește 18. Pentru 41 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 6 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită biscuiți graham de ciocolată, budincă de ciocolată, lapte degresat și bici rece. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Mousse de ciocolată fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără lactate {GIVEAWAY: Sugar-Free Mom's New Cookbook}, Sugar Free Peanut Butter Delight (South Beach Diet Friendly) și Skinny Double Chocolate Muffins-Vegan, Gluten Gratuit, fără lactate, fără ouă și fără zahăr rafinat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Iron Horse Wedding Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista