Cea mai ușoară și cea mai bună budincă de banane vreodată

Cea mai ușoară și cea mai bună budincă de banane vreodată
Cea mai ușoară și cea mai bună budincă de banane vreodată durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 92 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână napolitane cu vanilie, bici rece, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați cea mai ușoară pâine cu banane fără grâu, Cum să faceți budincă de chia – și un Parfait de budincă de chia și banane cu căpșuni și budincă de banane pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budincă de banane în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista